twitter blanc32 facebook32 instagram

nuria jordi

Som la Botiga en línia del Producte Gourmet Català més autèntic !

 

Perque donem suport a petits obradors i cellers selectes del nostre país, amb el proposit principal de potenciar l'empresa familiar que elabora productes extraordinaris de manera artesanal, i oferir-los a través de la nostra plataforma, per a que arribin arreu, tant a Catalunya com a la resta del mon.

No cal dir-ho: cuidem els nostres productes. Però intentem anar més enllà i els recollim nosaltres mateixos al punt d'elaboració. Sense intermediaris, magatzems, ni grans processos: Directes a vosaltres, amb tota la garantia.


Seleccionant petites joies gourmet.

Comprar al Rebost Català és sinònim de fer territori, d'ajudar als artesans que treballen fermament per oferir un producte amb caràcter propi i marcat per la qualitat extrema.

L'equip d'El Rebost Català escorcolla de cap a peus Catalunya, a la recerca dels obrardors més selectes i els cellers més únics per dur-t'ho tot a casa, siguis on siguis. Tot amb un sol clic i sense despeses de transport desmesurades, així de fàcil!!

Directament de les comarques catalanes, els millors productes gourmet de proximitat són a punt de fer-se un lloc al teu rebost!