Deprecated: Required parameter $htmlIn follows optional parameter $selected in /home/y8a2iflxkhbg/public_html/plugins/system/pay_by_ship_for_vm_bypv/pay_by_ship_for_vm_bypv.php on line 318

Deprecated: Required parameter $htmlIn follows optional parameter $selected in /home/y8a2iflxkhbg/public_html/plugins/system/pay_by_ship_for_vm_bypv/pay_by_ship_for_vm_bypv.php on line 331
Assortit carquinyolis, marilyn's i cubans
twitter blanc32 facebook32 instagram

Assortit Carquinyolis, Marilyn's i cubans (150gr)

Correu electrònic
Especialitats Cobo
Preu de venda 5,30 €
Descripció

Assortit Carquinyolis, Marilyn's i cubans (150gr). Especialitats Cobo

Es tracta d'una caixeta tipus maletí composta per carquinyolis, vanos marilyn's i cubans.
 
Carquinyolis- elaborats de farina, sucre i ametlla marcona seleccionada.  Especialitat dins de la gamma de pastes seques i de té. Es una especialitat típica i tradicional catalana originària de L'Espluga de Francolí, situada a la Conca de Barberà (Tarragona).
 
Marilyn's- elaborats de farina, sucre i ous. La suavitat i textura de cocció, juntament amb el plegat artesà, a mà, reflexa en gran manera la qualitat i exquisitesa d'aquesta galeta.
 
Cubans-La formulació natural i l'enrotllat artesà, a mà, la fan exquisita i imprescindible en la degustació de galetes d'alt nivell. Adopció en postres de gran categoria, es poden farcir o acompanyar amb cremes de diferent composició, sigui de fruites, làctics o postres de torró.